Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Стефан Мирев проведе изнесена приемна във Велинград

09 ноември 2018, Петък | 10:38 | прессъобщение

Областният управител Стефан Мирев проведе изнесена приемна и във Велинград

Областният управител на област Пазарджик Стефан Мирев проведе изнесена приемна за граждани в малката заседателна зала на общинска администрация - Велинград. В началото на срещата присъства и кметът на община Велинград д-р Костадин Коев. Областният управител бе придружен и от експерта в Областно пътно управление Димитрия Кафеджиева и директорите на двете дирекции в областна администрация - Петър Костов и арх. Николай Колев. Гражданите поставиха въпроси, свързани предимно с имоти и промяна на предназначението им .

От Областна администрация отчетоха, че на приемната във Велинград е имало най-голям интерес от страна на гражданите, на фона на седемте проведени срещи в други общини на област Пазарджик.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени