Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Стефан Шулев получи грамота от министерството

17 юни 2010, Четвъртък | 13:08 | общество

Директорът на местната горска гимназия получи висока оценка за работата си

Връчване на почетната грамота и плакет на Стефан ШулевНа 16 юни 2010 год. зам.-министърът на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов връчи грамота и почетен плакет от името на Министерството на земеделието и храните и Изпълнителната агенция по горите на директора на Професионална гимназия по горско стопанство  „Христо Ботев” (pggs.info) гр. Велинград г-н Стефан Шулев.

С наградата се отбелязват постиженията му в областта на професионалното образование и обучение по горско стопанство. От 1995 година до днес г-н Шулев е директор на професионалната гимназия, в която се обучават ученици в редовна и задочна форма на обучение, по специалностите – „Горско стопанство и дърводобив” и „Горско и ловно стопанство”.

Това е поредната висока оценка, която за своя труд и ръководни умения получава инж. Стефан Шулев през тази година.

Целият  екип, който той ръководи - ученици, учители и непедагогически персонал се гордее с полученото отличие и поздравява своя директор-г-н Шулев.

Радостни  и горди сме от постигнатите резултати, а факта ,че те биват забелязани ни изпълва с увереност и надежда, че наистина е дошло време, в което качеството да бъде определящо!

инж. Надежда Шатърска-Ганчева

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени