Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Към себе си”

17 ноември 2011, Четвъртък | 11:06 | култура

Стихосбирка на Иванка Карамфилова

Стихосбирка на Ваня КарамфиловаКъм себе си”- една силно емоционална стихосбирка събра в Художествената галерия на 14-ти  ноември много близки, приятели и познати на Ваня Карамфилова. Три години след загубата на Ваня, дъщеря й Юлиана Ковачева с много любов събира част от стиховете и картините на майка си в красива стихосбирка, която вълнува с дълбочината, съкровеността и топлината на стиховете в нея. На представянето на книгата присъстваха зам.кметът Георги Янчев, Росица Пашова-PR на Община Велинград, Невена Шуманова- мл.експерт отдел „ОКВ”, Снежана Велева- директор на Исторически музей Велинград.

Трогателна бе презентацията на „Към себе си”, в която близки и приятели на Ваня си спомниха за нея- Мария Табакова, Боряна Стаева, Стойна Стоянова-най-близките й от литературен кръг „Свободна мисъл”, в който тя членуваше и имаше много ярко присъствие. Твърде развълнувани, те се върнаха към дните , преживяни с нея. На срещата присъстваше и дългогодишната й и най- добра нейна приятелка велинградската поетеса Анна Маргова.

Колорит и много вълнение в поетичната вечер внесоха обичаните деца, както ги нарича Юлиана, от ВГ „Караоке”.

 

Коментари

abe 4 ti izglejda ne si razbrala ili se pravi6 na :~ kova4eva nee pisala za maikasi a e izdala stihozbirka s stihovete i kartinite na VANQ AKO I TVOQTA MAIKA E PI6ELA I RISUVALA IZDAI A NIE 6TE DOIDEM DA Q PO4ETEM I SE NASLADIM NA TOVA KOETO E SAZDALA AKO LI NE PRESTANI SAS GLUPOSTITE 4E OT TAKIVA KULTURATA V BALGARIA UMRQ

#8 в Четвъртък, 24 ноември 2011 00:59

Много правилно го е казала Лили. Само така може да се затвори устата на злобарите, а относно стихосбирката: тя е прекрасна, изпълнена със красиви стихове бликнали дълбоко от душата и сърцето, приживяни и изстрадани мигове. Успехи за Юлето!

#7 чери в Понеделник, 21 ноември 2011 10:10

Лили,Лили,Лили....! :( :n

#6 в Неделя, 20 ноември 2011 09:20

На някои хора злобата им е безкрайна, толкова ли е трудно да намерите нещо стойностно в живота си и да спрете най-накрая да злобеете...и за какъв PR говорите? За какво злоупотребяване с паметта на майка й? След като и вашите майки заслужават да се говори за тях-говорете, никой не ви е спрял. И вие в момента сте тези, които злоупотребявате с паметта на мъртвите. С гадни, пошли и нецензурни коментари, oбаче, не можете да опорочите хилядите красиви мероприятия, защото хората виждат и оценяват положените усилия. Боже, колко злобни хора има в този град, Боже!!!

#5 Лили в Събота, 19 ноември 2011 20:51

Да не би наще майки да не са заслужили да пишем за тях,ама нека делата говорят,а не Юлето да злоупотребява с паметта на майка си!

#4 в Събота, 19 ноември 2011 17:17

ei stra6no mrusni dy6ici kak ne se zaradvahte vednaj na ne6to hybavo PR ili ne vajnoto e 4e v grada vse o6te se pravi ne6toa moje bi zlobata v vas nadelqva YJAS :/ IYLE BRAVO

#3 PITANKA в Събота, 19 ноември 2011 16:14

Това е повече PR!

#2 в Събота, 19 ноември 2011 07:01

:D

#1 в Петък, 18 ноември 2011 14:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени