Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Стойна Стоянова и Севдалина Комитска на гости в ДЦПЛУ

18 юли 2019, Четвъртък | 15:31 | прессъобщение

Стойна Стоянова и Севдалина Комитска на гости в ДЦПЛУ

Стойна Стоянова
Музика и поезия предизвикаха много вълнения и бурни аплодисменти в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания - Велинград, с директор Елена Янева- Зисова. По покана на Радка Данаилова ,член на  група “Слово” , в ДЦПЛУ гостуваха поетесата Стойна Стоянова, дъщеря й Севдалина Комитска и ВГ ,,Сладкоглас". Севдалина Комитска е учител  в начален етап в  ИСУ,, Васил Левски"  гр. Велинград и  ръководител на вокална група ,,Сладкоглас". 
Ползвателите на Дневния център се насладиха на прекрасните стихове на Стойна, рецитирани с много чувство и дълбочина, от нейната първа стихосбирка „Всичко е миг“.
 
Севдалина Комитска
Севдалина ги покори с ангелския си глас и изпълненията на песните O mio babbino caro, Цъфнало цвеке шарено и Излел е Дельо.  Много детска, чиста енергия и настроение внесоха изпълненията на Хелена Фрейзър, Златка Петрова и Каталина Ангелова- три момичета от „Сладкоглас“.
 
 
 
 
 
На гостите бяха връчени ръчно изработени подаръци ,а малките сладкогласчета получиха и грамоти. Всеки от ползвателите на ДЦПЛУ отнесоха със себе си частица светлина от стиховете на Стойна и чудесните музикални изпълнения.
 
 
 
 
 
 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени