Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Старт на предизборната кампания на ПП ГЕРБ- Велинград

27 септември 2015, Неделя | 20:44 | политика

Предизборната кампания на ПП ГEРБ – Велинград стартира

Предизборната кампания на ПП ГEРБ– Велинград  стартира на 27-ми септември – Световния ден на туризма. Точно в 11.00 часа / 11 е номерът за Велинград в бюлетината/ представителната група на ПП ГЕРБ потегли от предизборния щаб и премина през централния площад и булевардите „Съединение” и „Ал. Стамболийски”.

По инициатива на младежката организация в парка до ж. п. гарата бяха засадени  22 малки акации, а в Боров парк още 7 гледичии. Дръвчетата са общо 29 – колкото е и броят на общинските съветници от листата на ПП ГЕРБ във Велинград. Всеки един от тях засади дръвче, символ на новото начало. Народният представител Димитър Гечев също се включи в инициативата.

В словото си кандидатът за кмет д-р Костадин Коев подчерта,че Велинград трябва да е пълен със зеленина, парковете и градините да се поддържат. За създадения днес малък парк  поема отговорността да бъде поддържан.  Утре с помощта на всички присъстващи ще бъде поставено новото начало в управлението на Община Велинград с прозрачност, диалог, професионализъм и отговорни решения.

В днешния ден има символика, защото екипът на д-р Коев си поставя за цел Велинград да стане световна туристическа дестинация. Не само в посока СПА и балнеотуризъм, но и всички видове туризъм, защото на територията на нашата община има място и за ски туризъм, и за селски, семеен и екотуризъм, както и за ловен, културен, фестивален.  

 
 
 платена публикация

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени