Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Стартират ремонтните дейности по ул. „Тошо Стайков”

28 февруари 2019, Четвъртък | 18:26 | прессъобщение

Стартират ремонтните дейности по ул. „Тошо Стайков”

На 1 март  ще стартира изпълнението на  проект „Реконструкция на водопроводната мрежа по бул. „Вела Пеева” и ул. „Тошо Стайков”. "Първа копка" ще бъде направена от 13:30 часа.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев е предвидил цялостна реконструкция на улиците „Тошо Стайков“ и „Вела Пеева“, тъй като двете улици са с натоварено движение и от години се нуждаят от сериозни и спешни ремонтни дейности.

Те ще стартират с подмяната на водопроводната мрежа. След осъществяване на проекта ще бъде подобрена водоснабдителната система, ще бъдат намалени загубите от течове, ще се осигури снабдяване на всички потребители с вода за питейни нужди с необходимото количество и налягане.

След приключването на ремонтните дейности на водопроводите ще бъде  положена и асфалтова настилка на двете улици.

Средствата за цялостната реконструкция са подсигурени с Постановление на Министерски съвет.

Община Велинград предупреждава , че ще бъде затруднено движението  на моторни превозни средства, тъй като ще бъде затворен работният участък върху едната пътна лента.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени