Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Студио „Магията на музиката”

22 февруари 2015, Неделя | 22:25 | образование

Изява на студио "Магията на музиката"

На 21.02.2015г. в Исторически музей се проведе  представителната  изява на Студио „Магията на музиката” по Проект УСПЕХ с ръководител Нина Захова. В концерта участваха 28 деца от 1-ви  до 6-ти  клас от ОУ „Христо Ботев”, гр. Велинград. В програмата бяха включени любими песни като: „Седнало е Джоре дос”, „Все на мен ли?”,”Облади-облада”, „Бански на лалета „Дайте шанс на песента”, „Нашата планета Земя”, „Дилмано дилберо”, „Хубава си моя горо”, „Вълшебните думи”, „Хава нагила”, „Ладо ле”и „Мамбо разходка”. Посланията на песните достигнаха до сърцата на многобройната публика, която бурно аплодираше всички изпълнения.                     

За доброто настроение се погрижиха и танцьорите от КСТ „Импулс”- Христо Захов, Александра Ананиева,Елена Захова ,Никол Драева , Снежана Зисова и Виктория Пандева. Всички участници бяха наградени  с грамоти.

Мили деца, бяхте чудесни! Продължавайте  да опознавате необятния свят на музиката, защото тя ни одухотворява , прави  ни по-добри , по-човечни и по-добронамерени.       

             Нина Захова                                                                                                                        

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени