Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СУ „Кирил и Методий” отбеляза световния Ден на околната среда

06 юни 2017, Вторник | 17:29 | прессъобщение

СУ „Кирил и Методий” отбеляза световния Ден на околната среда

Всяка година на 5-ти юни светът отбелязва Деня на околната среда - най-известният глобален ден с призив за положителна промяна за околната среда.

По този повод СУ „Св. св. Кирил и Методий” организира мероприятие, в което учениците представиха презентации на тема „Устойчиво развитие”. В тях разясниха  как  да  използваме природните  ресурси в полза на човечеството и същевременно да запазим естествения баланс на околната среда.  Представени бяха и видеоклипове на теми, свързани с опазване на околната среда, както и макет на уред  за възобновяване на енергоизточниците. 

Официални гости на събитието бяха екологът и пиарът към Община Велинград Радка Халачева и Бояна Кирилова, Цветанка Чочева, главен експерт връзки с обществеността към РИОСВ, Силвена  Байракова, културен мениджър към НЧ „Отец Паисий”, Елена Василева, дългогодишен учител по биология в училището.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи прекрасната и талантлива Мариам Маврова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени