Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СУ „Св. св. Кирил и Методий“- организатор на фестивала „Пусть всегда будет солнце“

05 април 2017, Сряда | 14:42 | образование

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Велинград бе организатор на фестивала „Пусть всегда будет солнце“

За четвърта поредна година в България се провежда фестивал под надслов „Пусть всегда будет солнце“ – мероприятие, чрез което даровити деца от цялата страна се явяват на конкурс с песни, танци и поезия. Велинград за първа година е домакин на това грандиозно събитие.  На фестивала се явиха повече от 170 деца в различни категории и възрастови групи от различни градове и села. Участниците на фестивала бяха от Белово, Пещера, Брацигово, с. Дорково, с. Абланица, с. Драгиново. Почти всяко велинградско училище имаше свои представители на конкурса. Самото събитие се състоя на 01.04.2017 г. в  конферентната зала на х-л  „Здравец“ . Компетентно жури отличи победители  в  трите категории, те ще се състезават с другите участници, които са класирани на областните фестивали от други градове. За да се осъществи събитието,  ни трябваше помощ, ние я получихме! Благодарим  за гостоприемството на Салих Кунгьов – Управител на х-л „Здравец“ , благодарим на Община Велинград и Кмета на Община Велинград  за оказаната помощ и не на последно място на фирма „Премиера257“ и семейство Маврови, които направиха денят ни още по-сладък! За да се организира събитие с такъв мащаб е нужна  и организационна подкрепа – Ани Василева като директор на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Велинград се отзова. В помощ за организацията на фестивала се включиха и колегите ми от училище. Благодаря Ви!

Трябва да  съберем сили и опит за следващия етап! Знам, че всичко, което правим е с цел да популялизираме руския език и култура в града ни! Следващият етап отново ще се проведе във Велинград на 29 април, очакваме всички деца от Южна България  - празникът ще е голям!Нека да подкрепим младите таланти на България! 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени