Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СУ „Св. Св. Кирил и Методий” изпрати своите зрелостници

15 май 2017, Понеделник | 18:14 | прессъобщение

СУ „Св. Св. Кирил и Методий” изпрати своите зрелостници

СУ „Св.Св. Кирил и Методий” изпрати своите зрелостници от Випуск 2017г. Програмата по изпращането откри Представителен мажоретен състав „Димитър Мечев” с ръководител Биляна Масларова. Под звуците на химна на България и на Европа бяха издигнати националният флаг и флагът на Европейския съюз. Старите знаменни групи предадоха знамето на училището на новите.

Много емоции и вълнение вложи в словото си към абитуриентите директорът на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” Ани Василева,като им пожела „На добър час и успехи в живота”. От името на всички зрелостници, дванадесетокласничката Никол Христоскова отправи  благодарствено слово към ръководството и преподавателите на училището.

Поздравителен адрес бе поднесен и от името на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев.

Малките таланти, възпитаници на училището, изпълниха програмата с пъстрота и добро настроение с музикалните си поздрави към абитуриентите.

Завършващите първокласници предадоха „Ключът на знанието” на г-жа Ани Василева, за бъдещите първолаци.

Официални гости на събитието бяха Мариана Зинкова, директор на дирекция „Хуманитарни и социални дейности”, Бояна Кирилова- PR на Община Велинград и председателят на училищното настоятелство София Нанова.

Програмата по изпращането приключи, като всеки един от зрелостниците,  преди да се сбогува със знамето на училището, според заслугите си през годините получи своя псевдоним, определен от ръководството и преподавателите.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени