Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – кариерно ориентирани и медийно грамотни

28 февруари 2019, Четвъртък | 18:51 | образование

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – кариерно ориентирани и медийно грамотни

Продължават съвместните ни дейности с кампанията „Успели българи дават личен пример“. Едно от лицата й   –журналистът Николай Василковски,  ни покани лично да посетим NOVA TV, за да се запознаем със спецификите на журналистическата професия.

Осемнадесет ученици от гимназиален етап бяха част от импровизираната разходка в телевизията, с желание участваха в дискусиите, като задаваха интересни въпроси на репортерите.

„Да бъдеш журналист в България, е отговорност, чест и риск!“ – с тези думи журналистите мотивираха някои от учениците ни,след завършване на средното си образование, да поемат по нелекия път на тази динамична професия.

Кариерното ориентиране е важната стъпка, която всеки трябва да „направи“ навреме.  Знаем, че всяка цел се постига с труд и воля.

Гордеем се с това, че за нас се знае, винаги умеем да се адаптираме и да търсим  нови хоризонти, можем и постигаме!

Носим славно име – името на светите братя, длъжни сме да се трудим, за да успеем. Светът обича смелите! Борим се, не е лесно, но умората след всяка победа е сладка!

 

                                                                                          Филип Филипов – учител

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени