Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СУ „Св.св. Кирил и Методий“ продължава работа по европейски проекти

19 май 2017, Петък | 17:09 | образование

СУ „Св.св. Кирил и Методий“ продължава работа по европейски проекти

Учителите по английски език в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ получиха подаръка си по случай патронния празник на училището. Най-подходящият дар за амбициозни специалисти – възможност за получаване на европейска квалификация.

Спечеленият проект е по програма Еразъм+, КД1, Образователна мобилност за граждани – мобилност на персонал в училищно образование. Името на проекта е: „Иновационни подходи в обучението по английски език“.

Седем учители ще посетят курсове в Малта и във Великобритания. Особено внимание е обърнато при подбора на курсовете – за нас е важно да можем да отговорим на изискванията на търсещите и неспокойни ученици за по-интересен и новаторски начин на представяне на учебния материал по английски език. Нашите ученици го заслужават, а ние сме готови да го осигурим!

Честито на учителите и учениците от СУ „ Св. св. Кирил и Методий“!

                                                   

                                              Ани Василева- директор на СУ"Св.Св.Кирил и Методий"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени