Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Светлините на коледната елха ще грейнат на 4 декември

30 ноември 2017, Четвъртък | 17:34 | прессъобщение

Светлините на коледната елха във Велинград ще грейнат на 4 декември

Светлините на коледната елха ще грейнат на площад „Николай Гяуров“на 4 декември/понеделник/ от 17:30 часа. Кметът д-р Костадин Коев, заедно с малките участници в програмата,ще запалятсветлините на празничното дърво.

Специален гост на тържеството, за радост на малки и големи, ще бъде Дядо Коледа. В празничната програма ще участват огнено шоу „Дивинитас“, талантливите деца на Велинград- хор на малките, мажоретният състав към Представителен духов оркестър „Димитър Мечев, ДЮВИШ „Звънче“, ВГ „Караоке“, КСТ „Импулс“, театрална школа към ЦПЛР-ОДК Велиндрад.

Община Велинград е предвидила богата и наситена програма за целия месец декември, която ще протече като благотворителна мисия „Дари радост, усмивка, надежда, подкрепа”.

За да могат жителите и гостите на Велинград  да усетят топлината и красотата на предстоящите светли християнски  празници в коледна украса блеснаха  сградата на Общинска администрация, пешеходната зона по бул. „Хан Аспарух”, центърът на Велинград, търговската улица. Продължава украсяването на кварталите Каменица и Чепино, както и изходите на града, кръговите кръстовища и ул. „Юндола“.  На 1 декември учениците от ПГД „Иван Вазов“ ще  украсят коледно трите къщички, намиращи се в центъра на града. Кметът д-р Коев кани велинградчани и гостите на града на паленето на светлините на празничната елха. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени