Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Световна седмица на предприемачеството

18 ноември 2017, Събота | 08:13 | прессъобщение

Екипи от млади предприемачи предложиха реални бизнес проекти за Града на мечтите

За десета поредна година Джуниър ачийвмънт – България организира Световна седмица на предприемачеството. ПГИТ „Ал. Константинов”-Велинград е домакин за четвърти път на иновационен лагер, в който тази година участват и Софийската професионална гимназия по туризъм и СУ „Климент Охридски” – гр. Пещера. Пет отбора от ученици от десети и единайсти клас на трите училища представиха своите идеи за бизнес в Града на мечтите. Петчленното жури бе в състав: Цвета Спасова – началник отдел „Икономическа политика” в Община Велинград, Цвета Андонова и Васка Милушева от СХР- ВЗР, Боряна Белухова и Диана Кацарова, представители съответно на банковия и счетоводния бизнес в града. Комисията оцени презентациите и класира на първо място Екип 3 с идеята за Уикенд на операта и конкурс за млади оперни таланти във Велинград с името на Николай Гяуров, на второ и трето място се класираха съответно Отбор 5 и Отбор 2 с проекти за атракции на открито. Журито пожела успех на всички бъдещи предприемачи и повече реализирани иновативни идеи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени