Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Световен форум по таекуондо във Велинград

07 януари 2016, Четвъртък | 15:38 | прессъобщение

Велинград е домакин на световен форум и състезание по таекуондо

Днес, от 11.00ч., в конферентна зала на хотел „Здравец“ официално  се откри Втори световен форум по таекуондо от поредицата „Джи До Куан“ по програма „ЕРАЗЪМ”. Официален гост бе заместник кметът г-н Сергей Кичиков, който приветства гостите и пожела успех на всички участници. 

Състезанието ще започне на 9-ти януари от 10.00ч. в зала „Здравец“ на хотела и ще продължи цял ден до вечерта. Организатор е Николай Главчев  от клуб „Джи До Куан“ от Българската федерация по таекуондо.  В състезанието взимат участие отбори от:

Гърция - с треньор Леонидас Писпирингас, Сърбия - с треньор Небойша Анджелкович , Македония -  с треньор Ацо Атанасов, Украйна -  с треньор Сергей Скарповски, Беларус -  с треньор Рустем Хайшутдинов, Литва - с треньор Вигентас Пундзевициус, Русия - с треньор Сергей Юрчик , Молдова - с треньор Олег Перфилов, а Обединени Арабски Емирства участват с националния  си отбор, чийто  треньор  е Абдула Алмаазми.

Лагерът се провежда от Атанасиос Тсионпануглу, който е гранд майстор (VIIIДан) по таекуондо. Във форума  и състезанието ще вземат участие деца, юноши, жени и мъже. Първенците ще получат медали, а  най-добрият отбор ще бъде награден с купа. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени