Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Таксиметрови шофьори от Велинград с полицейски производства

04 септември 2014, Четвъртък | 17:25 | криминална

Таксиметрови шофьори от Велинград с нарушения

На 3-ти септември вечерта автопатрули на РУ-Велинград  са извършили масови проверки на таксиметрови коли на територията на града. При проверките са били установени нарушения от велинградчаните П.К., на 34 години и И.Д., на 30 години- и двамата са извършвали превоз на пътници с таксиметрови автомобили, имащи лиценз, но шофьорите са  нямали необходимата правоспособност, както и удостоверения за психологическа пригодност. Спрямо тях са образувани бързи полицейски производства.     

Коментари

А, ЦИГАНСКИТЕ КАРУЦИ ПО КРЪСТОВИЩА И ГЛАВНИ УЛИЦИ НЕ СА ЛИ НАРУШЕНИЯ, АМА РУ-ВЕЛИНГРАД НЕ ВИЖДА. ДО КОГА ЗАКОНА ЩЕ ВАЖИ ЗА ЕДНИ ,А ЗА ДРУГИ НЕ .. А И ДАИТЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР.

#2 в Събота, 06 септември 2014 09:17

1.Във града едни от най мързеливите са таксиметровите шофьори. 2. Ако може поръчката да е близо и за много пари. 3.Нечистоплътни,а по информираност бият и тайните служби на Щази!

#1 kiki в Петък, 05 септември 2014 20:29

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени