Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Няма нарушения при ремонта на Търговската улица

22 октомври 2010, Петък | 17:33 | прессъобщение

Прокуратурата отказа да проверява Търговската улица

Търговската улица във ВелинградС постановление от 18 октомври т.г. прокурорът от пазарджишката Окръжна прокуратура Ангел Панков отказа да образува досъдебно производство по сигнал за злоупотреби при ремонта на улица ”Търговска” във Велинград. Пешеходната зона е оформена с пресовани мразоустойчиви бетонни блокчета тип „Унипаваж”, а изпълнител на ремонта е пазарджишката фирма ”Палозови”. Прокуратурата е установила, че при сключенитге договори няма извършени нарушения от страна на общината при осъществяване на благоустройствените мероприятия.

Не се налага намесата на прокуратурата поради липса на данни за извършено престъпление от общ характер и затова прокурор Панков прекратява преписката. Ремонтът е извършен съгласно одобрен от ОбС с решения № 82 и 110  проект, като гласуваните средства са били 455 000 лв. Установено е, че една част от демонтирания стар паваж е бил закаран в склада на общината, а друга е предоставен на кметството в с.Драгиново.

Коментари

nali 6teha peiki da slagat 4e6mi4ki fontani...beede nema takoa neshto

#7 в Вторник, 26 октомври 2010 19:15

Напълно съм съгласен с написаното от тези преди мен, но искам да ги помоля нещо лично - ако обичате, пишете грамотно, на български език, не ползвайте само главни букви - по този начин написаното от вас ще има тежест и ще звучи по-авторитетно. Благодаря :-) По темата - то си е казано - срещу всяко действие има и противодействие :-) Каквото и да направи кмета /независимо кой е той/ винаги ще има и група хора, които са против. Важното е да не му пука и да върви напред! Конкретно за г-н Лебанов - до сега никога за никого не съм гласувал, но ако се кандидатира за следващите кметски избори, с удоволствие бих избрал него - най-сетне за двадесет години се намери човек, за когото да дам гласа си!

#6 meglamer в Понеделник, 25 октомври 2010 10:19

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ЛОШИ ХОРА!КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ИЗМИСЛЯТ-НЕ ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА,АМА.....НЕ СЕ СПРЯХА!ТЦ,ТЦ,ТЦ,ТЦ

#5 в Неделя, 24 октомври 2010 21:45

O6TE EDNO BEZPO4VENO OBVINENIE!!!!!!HAIDE STIGA VE4E DEEE!!!!

#4 AZ в Неделя, 24 октомври 2010 21:40

sramota i pozor :)

#3 po4iva6t v velingrad в Събота, 23 октомври 2010 21:27

:y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y

#2 в Събота, 23 октомври 2010 16:13

ЕЙ,ГАДОВЕ!ДОКОГА ЩЕ ПЛЮЕТЕ ПО КМЕТА,БЕ?КМЕТА ОТКРАДНАЛ ПАВЕТАТА И ХАЙДЕ НА ПРОКУРОРА-НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ПОСТЪПКИТЕ СИ,ГОСПОДА ОТ ,, ДА ПОРАБОТИМ ЗА ВЕЛИНГРАД,,И ОТ ДЕПУТАТСКИЯ СТОЛ!С ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ НИ НАСРОЙВАТЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ-НЕ СРЕЩУ КМЕТА,КАКТО ЦЕЛИТЕ!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ИСТОРИЯ И НЯМА КОЙ ДА СЕ СЕТИ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЗА ВАС.АМА ТАКА Е -ЗМИЯТА КОГАТО УМИРА НАЙ-СИЛНО ХАПЕ,САМО ЧЕ КМЕТА МАЙ Е ИМУНИЗИРАН ПРОТИВ ОТРОВАТА ВИ,ЗАТОВА СПРЕТЕ СЕ!!!!!!!

#1 в Петък, 22 октомври 2010 20:49

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени