Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Деца от ПУ "Драган Манчов" отпразнуваха 8-ми март

09 март 2011, Сряда | 18:47 | празник

Тържество на децата за 8-ми март

Тържество за 8-ми мартЗа Деня на жената - 8-ми март, деца от помощното училище "Драган Манчов" подготвиха кратко, но мило тържество. Програмата, изнесена в Общинския бизнес център, е дело на 3 проекта - 1-ви: Школско театро; 2-ри: Народно творчество - идва от вековете, живее в настоящето и отива към бъдещето; 3-ти: Цветарство, икебана. Учителките, които са работили по тези проекти, заедно с ученици от училището, са: Валя Минкова, София Илинова, Катя Кирякова, Величка Вучкова. С умение и старание учениците бяха подредили малка изложба от битови предмети, цветя и икебана. Тържеството започна с презентация на г-жа Валя Минкова и г-жа Маргова след което учениците рецитираха стиховe за майката и изпълниха две песни с акомпанимент с акордеон на Ирина Байрактарова. Гостите получиха малки подаръчета от децата, изработени саморъчно от тях.

Get Adobe Flash player

Коментари

Похвално е, че се пише и за тези дечица- нека да не бъдат изолирани и забравени!

#1 стефка в Петък, 11 март 2011 09:50

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени