Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

С обич за мама

06 март 2015, Петък | 21:49 | общество

Тържество на ученици от ОУ „Неофит Рилски“

Тържество на ученици от ОУ Неофит Рилски

Благодарността и обичта към майката са най-съкровените чувства, които всеки човек носи в сърцето си. С благодарност и обич днес децата от начален етап на ОУ „Неофит Рилски” Велинград подариха на своите майки незабравима празнична вечер, послучай 8-ми март и първа пролет.  Залата на читалище „Св. Св. Кирил и Методий” бе изпълнена  с усмивки,  балони, музика и  грейнали лица

Тържество на ученици от ОУ Неофит Рилси

Талантливите ученици представиха любимите си песни и стихове, танци и скечове.  Третокласниците от театрална школа „Звездичка”  показаха завидни актьорски умения и развеселиха  публиката с една много, много объркана приказка, по сценарий и режисура на г-жа Иванка ДебелушинаМилото тържество бе уважено от г-жа  Вили Манева, представител на клуб „Лайънс” Велинград, която дари книги за обогатяване на училищната книготека и пожела на децата безгрижни игри, големи мечти и да  растат щастливи до мама и татко.

Тържество на ученици от ОУ Неофит Рилси

Сърдечни благодарности на клуб „Лайънс”  за подкрепата в усилията  ни за насърчаване на детското четене, за мотивиране на учениците и изграждане на позитивно отношение към книгите! Празничната вечер завърши с  връчване на поздравителни писма на учениците от 4 „а” клас Георги Тодоров и Димитър Лачев  и техните семейства  за отлично представяне в Националната олимпиада „Знам и мога”.  Гордеем се с тях!

                                                                                                                   Веселка Аршинкова

начален учител

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени