Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Театър на приказките

13 май 2014, Вторник | 08:56 | образование

ОУ "Неофит Рилски" участва в театрален фестивал

Приказките не са това, което бяха. Детското театрално изкуство докосва въображението, събужда любопитство,  разпалва артистичния импулс,  помага за изграждане на самочувствие, развива на способностите за изразяване и креативно мислене.

През месец май май старопрестолният град Велико Търново бе домакин на детско-юношеския фестивал на театралното творчество „Малкият принц”.

Учениците от 2-ри ”а” клас на ОУ „Неофит Рилски” Велинград  участваха  с  миниатюрата  „Кецовете на Пепеляшка”, в която се преплитаха традиционното с модерното и закачливото.

С таланта и  уменията си да забавляват, малките актьори впечатлиха журито и публиката. Заслужено получиха  грамота за високи художествени резултати и поощрителна награда, индивидуални подаръци и книги за училищната библиотека.  Сценарият и режисурата са дело на г-жа Иванка Дебелушина. Поздравления за нейните оригинални идеи и умението да приобщава децата към театралното изкуство, с което допринася за тяхното духовно и интелектуално израстване!

   

 Веселка Аршинкова

Коментари

Gospogo,ti si strahotna! :y :y :y

#2 в Вторник, 20 май 2014 16:37

:) :) :) :) Поздравления!!!

#1 в Четвъртък, 15 май 2014 17:07

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени