Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Великденска томбола в ЦДГ "Радост"

19 април 2011, Вторник | 23:42 | общество

Теглене на Великденска томбола в ЦДГ "Радост"

Великденска томбола в ЦДГ РадостНа 19-ти април сутринта в ЦДГ "Радост" бе разиграна великденска томбола, която е едно от мероприятията под надслов "50 години ЦДГ Радост". 50 годишния си юбилей елитната детска градина ще посрещне с поредица от интересни тържества в края на месец май. За великденската томбола билети си бяха закупили родители на деца от детската градина, персоналът на градината и граждани. Събраната сума от 400 лв. ще подпомогне изграждането на нова спортна база в двора на градината, която ще включва футболно, волейболно и баскетболно  игрище. Вече е почнало изграждането на спортната база. На тегленето на томболата присъстваха Таня Голомехова - директор на ЦДГ "Радост", учителки от градината, майки на деца от същата градина и София Ключкова. Бяха раздадени много и различни подаръци, подсигурени от спонсори и персонала на градината. А малките сладури от 3-та група с ръководител Таня Благова създадоха истинско великденско настроение със своите изпълнения.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Чудесни деца.Прекрасни учители и красив двор! Честит юбилей!

#1 роси в Сряда, 11 май 2011 15:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени