Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Тримата народни представители от Велинград се обединяват

25 април 2017, Вторник | 06:34 | прессъобщение

Тримата народни представители от Велинград се обединяватtrimata

В кабинета на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се състоя работна среща с новоизбраните народни представители от Велинград Димитър Гечев, Сергей Кичиков и Славчо Велков.

На срещата бяха обсъдени най-наболелите теми за велинградчани, като Културния дом, градски стадион, предотвратяване създаването на работеща мина  на територията на общината, водния цикъл и др.,за решаването на  които велинградските депутати с общи усилия и обединение да постигнат положителни резултати.

Желанието на народните представители е да имат място, където на всеки три месеца, да се срещат с граждани, за да изслушват проблемите им. За тази цел кметът д-р Коев предостави малката зала на общинска администрация.

След срещата всички заедно с председателя на Общински съвет Велинград инж. Бельо Мандраджиев,се отправиха към с. Света Петка, за да се запознаят със ситуацията, създала се покрай темата за наличието на естествен уран във водата и да разговарят с населението.

Това е добър пример на взаимодействие между законодателната и изпълнителната власт в Община Велинград. Желанието на общинското ръководство е тази инициатива да продължи, защото  обединението и усилието на тримата ни народни представители да работят за една обща кауза,  могат да бъдат за пример.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени