Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Трио Soprano във Велинград

11 юли 2013, Четвъртък | 09:33 | общество

Трио Soprano пя на велинградска сцена

Трио Сопрано

Три красиви млади дами , Трио Soprano, очароваха с изпълненията си гражданите и гостите на Велинград на 10-ти юли  на сцената на пл. „Николай Гяуров“  . Пловдивчанките Денислава Станева, Биляна Андрончева и Петя Вардева са възпитанички на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство. През февруари 2009г.  те създават  Трио Soprano, а през август, същата година, продуцент им става Христо Димитров- създател и продуцент на НФА „Българе“ и триото тенори „Уникалните гласове“. Червенокосата Биляна е спинтов сопран, чернокосата Денислава е драматичен, а русокосата Петя е лиричен сопран. От създаването на триото, те имат съвместни изяви с ансамбъл „Българе“, трио „Уникалните гласове“ и над 150 участия със своя собствена програма. Изпълненията им се основават на класическата музика, но са с модерно и иновативно звучене. В репертоара си имат близо 40 песни от различни стилове- класика, денкласика, български народни песни, руски романси и евъргейни.

Коментари

това трио и представа си няма от пеене!

#1 в Четвъртък, 25 юли 2013 11:54

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени