Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Туристи празнуваха в Юндола

03 януари 2014, Петък | 10:48 | общество

Много туристи прекараха празниците в курорта Юндола

Юндола

По информация на кмета на с. Юндола Мехмед Местан много туристи са отпразнували в курорта  Коледните и Новогодишни празници.  Всички хотели, къщи за гости и почивни станции са били пълни, като за празнуващите е имало богата Новогодишна програма, а точно в полунощ, на открито,  множество фойерверки и празнична заря са отбелязали началото на 2014г. Единствено очакванията на любителите-скиори за сняг , не са се сбъднали. В момента в експлоатация е ски пистата в местността „Белмекен“, а трите писти в курорта Юндола , не работят. 

Коментари

какво значи ,, богата новогодишна програма в Юндола,, ми е много интeрeсно....

#1 в Събота, 04 януари 2014 08:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени