Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Юбилей на туристи

16 ноември 2011, Сряда | 20:00 | общество

Клуб Туристи ветерани към ТД „Юндола” на 10 години

Отпразнуване на 10 годишния юбилей на ТД ЮндолаНа 14-ти  ноември туристите от Клуб Туристи ветерани към ТД „Юндола” отпразнуваха своя 10 годишен юбилей. Клубът е основан на 7-ми ноември 2001г. с 30 души, днес вече са 56, с председател Недка Панайотова и касиер-счетоводител Гена Семерджиева. Официални гости на празника на туристите бяха Исмет Бабучи, Никола Делиев, Ангел Горанов, Невена Шуманова и Димитрия Пенчева- координатор на ветераните туристи от Южна България.

Празникът бе открит с изпълнения на хора към дружеството, след което се почете паметта на починалите туристи-ветерани. Отчетен доклад за 10 годишния период прочете Недка Панайотова, а Христо Семерджиев запозна присъстващите с Протокола от заседание на УС към ТД „Юндола” на 28 октомври 2011год., след което туристите отпуснаха на воля душите си, пяха и се почерпиха.

 

Коментари

А какво, ставва с БТС Велинград.

#2 в Вторник, 22 ноември 2011 23:04

Да са живи и здрави и все така бодри туристите ветерани още дълги години, защото отидат ли си те, отива си и туристическото движение в града. Нека туристическите пътеки в нашия район ги даряват със здраве и силен дух за преодоляване несгодите в не-лесния пенсионерски живот.

#1 megalamer в Събота, 19 ноември 2011 22:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени