Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Туристическите дружества във Велинград се обединиха

16 април 2018, Понеделник | 20:27 | прессъобщение

Туристическите дружества във Велинград се обединиха

На 15 април в залата на Художествената галерия се проведе общо събрание на ТД „Юндола”, на което присъстваха 45 членове и много гости . Велинградските туристи се обединиха  като утвърдиха устав на дружеството, подготвен от контактната група за обединение на двете досегашни дружества.

Присъстващите избраха управителен и контролен съвет.

За председател на управителния съвет бе избран Димитър Санкев, а останалите 6 членове са Васил Марков, Борис Гаджанов, Цвета Андонова, Бисер Скендеров, Стефка Илинова, Сиси Червенкова.

На заседанието присъства и кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, който заяви своето желание за членство в туристическото дружество. Сред  гостите бяха и зам.-председателят на ОбС Велинград Любомир Перчинков, кметът на село Драгиново Бисер Маджиров и дъщерята на доайена на туристическото движение във Велинград Манол Чолев – Боряна Чолева – Абаджиева.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени