Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с добро представяне в Екатеринбург

11 април 2016, Понеделник | 17:57 | прессъобщение

Велинград с добро представяне на международното туристическо изложение в Екатеринбург

На 7-ми  и 8-ми април в Екатеринбург /Русия/ се проведе Международното туристическо изложение „Лето-2016”. Повече от 220 участници представиха над 100 страни и региони. Един от най-посещаваните щандове бе българският, на който официално присъстваше и Община Велинград. По време на изложението пред препълнена зала с голям професионализъм бе изнесена презентацията „Велинград- СПА столицата на Балканите”. Тя бе изготвена от Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите със съдействието на Община Велинград и представена от Гергана Попова. Тя отговори изчерпателно на всички последващи въпроси от аудиторията. Над 20 руски туроператора са проявили интерес към балнеологията, климатолечението, СПА-туризма във Велинград и са обсъждали възможности и за допълнителни атракциони и развлечения.

Председателят на Уралската асоциация по туризъм Михаил Малцев даде гаранция, че по тяхно настояване Велинград ще бъде включен във всички инфо турове за руски туроператори и журналисти , организирани от българското Министерство на туризма .

На 7-ми април в Екатеринбург официално отново бе открито Генерално консулство на България, което бе закрито преди 5 години. Значително ще бъде облекчен проблемът с визите чрез нова система за електронни визи. Посланикът ни Бойко Кочев откри Международното изложение „Лето 2016”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени