Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Турнир по спортни танци

25 февруари 2018, Неделя | 19:48 | прессъобщение

Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“

Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“ е вече факт. Той бе открит от зам.-кмета на община Велинград Светла Томова, която благодари на създателите и организаторите - клуб за спортни танци „Импулс“ – Велинград - за положените усилия и адмирира постоянството и професионализма им.

Състезанието се проведе на 24 февруарив залата на ОНЧ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Осемдесет и три двойки и шестформации от цялата страна се състезаваха в 11 категории и различни възрасти. В надпреварата за купа „Велинград“ се включиха над 40 участници, сред които има двойки от Румъния, Беларус и Молдова.

Вечерта се състоя и Гала вечер на турнира, на която по повод 70 години Велинград и 10 години СПА столица на Балканите, кметът на община Велинград д-р Костадин Коев лично награди с купи три от най-заслужилите двойки за развитието на спортните танци в града ни.

По същия повод той връчи Юбилеен плакет на съдиите от Молдова и Румъния, дали своята оценка на състезанието.

Организаторите КСТ „Импулс“ от своя страна подариха на д-р Коев плакет в знак на благодарност за подкрепата, която винаги им оказва.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени