Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първи турнир по тенис за аматьори

20 септември 2016, Вторник | 09:06 | прессъобщение

Първи турнир по тенис за аматьори "Велинград и приятели"

На 17 септември, под патронажа на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се проведе Първи турнир по тенис за аматьори „Велинград и приятели”, организиран от  новосъздадения работнически спортен клуб „Хамлет Йовчев”- носещ името на известен от миналото на Велинград спортен деятел- с председател Неделчо Гарванов.

Състезанието бе открито от почетния президент на българската федерация работнически спорт Костадин Пързулов.

Участие в турнира взеха 22 състезатели от София, Пловдив, Пещера и Велинград, като в състезанието се включи и съпругът  на известната наша тенисистка Цветана Пиронкова-Михаил Мирчев. Запомнящо бе и участието на зам. кмета на Община Велинград Атанас Палигоров, който достигна втората фаза на турнира.

Турнирът  предизвика голям интерес y гражданите и гостите на Велинград.

В неделния ден бяха излъчени и наградени финалистите. Наградите връчи кметът д-р Костадин Коев както следва:

Първо място- Марин Пашев

Второ място- Иво Кюрчиев

Награда за най-атрактивен състезател спечели Тома Чонков, за най-възрастен състезател- Альоша Ковачев, а за най-отдаден на тениса, наградата отиде при Георги Чавдаров. Награда за феърплей получи  Щерьо Попов.

Полуфинали- Марин Пашев отстрани Тома Чонков, а Иво Кюрчиев отстрани Щерю Попов.

Почетният президент на БФРС г-н Пързулов  даде висока оценка за организацията на проведения тенис турнир и в знак на благодарност  връчи плакет на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев,  с пожелание другата година в турнира да има и международно участие. 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени