Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Турска делегация гостува във Велинград

21 септември 2012, Петък | 21:30 | прессъобщение

Делегация от Силиври- Турция посети Велинград

На 20.09.2011 год. в Община Велинград гостува 43-членна турска делегация от Община Силиври, начело със Салих  Кесер – областен управител на Силиври и Юзджан Ъшъклар – кмет на Община Силиври. В 11.00 часа в заседателната зала на Община Велинград бе подписано споразумението за побратимяване между двете общини. От 17.00 часа в общинския информационен бизнес-център управителят на предприятието Даниела Салкина изнесе презентация за Община Велинград и възможностите за развитие на бизнеса тук.

На следващия ден в Драгиново бе подписано и споразумение между с. Акюрен и с. Драгиново.

Кметът на Община Велинград Иван Лебанов и кметът на с. Драгиново Бисер Кафеджиев изказват благодарности на всички спонсори, които направиха възможно посрещането и пребиваването на турската делегация в община Велинград.                                        

Коментари

Боли ги турчулята оная работа за мизерните велинградчани!!!!

#4 1337 в Понеделник, 24 септември 2012 12:54

Побратимяване със Силиври - на кого е нужно??? Каква е тази простотия? Искаме да сме европейски или ориенталски/анадолски град??? Лебанов - оставка!!!

#3 в Събота, 22 септември 2012 22:11

Ти да видиш!Нещо май кмета пак е действал партизански.Никой от общинския съвет не знаел за това.Сигурно го е страх да не му оберем лавритеИ много ми е интересно кои ли са били спонсорите?Защото всички фирмени взаимоотношения с общината се свеждат до дела в съда.Не вярвам някой да е дал и стотинка на този кмет.Най вероятно пак ще изпишат от бюджета едни 30-40 000 за посрещане на гости.!

#2 общински съветник в Събота, 22 септември 2012 14:26

:D :D :L

#1 tedi в Петък, 21 септември 2012 21:46

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени