Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„На източния бряг на Европа“

08 април 2011, Петък | 16:27 | прессъобщение

Община Велинград ще участва на Фестивала на туристическия филм „На източния бряг на Европа“

През тази година ще се проведе седмото издание Фестивала на туристическия филм „На източния бряг на Европа“. Фестивалът е част от програмата на Осмото Международно изложение „Културен туризъм“, гр. Велико Търново, което ще се проведе от 13 до 16 април 2011г. Велинград ще участва с филма „Джон Лоутън представя Община Велинград“, който бе заснет през лятото на 2010 год. Тогава именития певец посети и разгледа забележителностите на Община Велинград, като с техническата помощ на екип на Национална телевизия „Скат“ заснеха и обработиха материала за филма.

Мисията на Фестивала на туристическия филм е да промотира професионалната филмова, туристическа продукция, да стимулира създаването на такива продукции и да популяризира водещите тенденции в полето на модерната аудио-визуална култура в унисон с критериите и нуждите на туристическия бизнес. Фестивалът се провежда в рамките на пет дни, като три от тях са активни прожекционни дни. Филмите се прожектират в тематични блокове, в които са разделени по категории. Награди се присъждат на първенците във всяка категория, като един от филмите ще получи Голямата награда на журито „Най-добра рекламна туристическа продукция на Фестивала“. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на закриването на Фестивала.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени