Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с участие във „Ваканция СПА ЕКСПО"

17 февруари 2017, Петък | 14:12 | прессъобщение

Велинград бе представен достойно на Международна туристическа борса „Ваканция СПА ЕКСПО"

Община Велинград се представи подобаващо като за СПА столица, в Интер Експо център-София, където бе открита 34-тата Международната туристическа борса „Ваканция СПА ЕКСПО”. Представянето на града ни бе открито с  впечатляваща програма, в която участие взеха емблематичният Представителен мажоретен състав „Димитър Мечев”, талантливите танцьори от КСТ „ Импулс”, които с грацията си очароваха присъстващите. Детето-талант Мариам Маврова с нейния  ангелски глас огласи  цялата зала.

Голям беше интересът и към щанда на Велинград, на който града ни бе представен. С голямото си богатство- минерални извори, природни дадености, климат, исторически забележителности, луксозните СПА хотели и къщи за гости, Велинград си остава една от най- предпочитаните дестинации.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени