Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Седмица на ученическото творчество

14 март 2011, Понеделник | 15:14 | образование

Ученическа самодейност в СОУ „Васил Левски”

Ученици от СОУ Васил ЛевскиЕдна интересна идея провокира талантливи ученици от СОУ „Васил Левски”, готови да дадат изява на своите театрални и творчески умения. На 9-ти март в училището се даде начало на Седмицата на ученическото творчество. Всеки ден от 13.30 ч. в Конферентната зала учениците изнасяха театрални постановки, сценарирани от самите тях. Идеята на тази седмица  е ежегодното възстановяване на Деня на художествената самодейност.Комисия в състав- Кехайов, Лебанова, Биджерано, Крантева, Грозева ще оценят представянето на участниците. Класираните ще бъдат наградени с еднодневна екскурзия до Пловдив по време на Пролетния Пловдивски панаир.

Ученици от СОУ Васил ЛевскиНа 9-ти март учениците от  10-ти а  и 11-ти а кл. се представиха с постановките „Една объркана България” и „Миш-маш” и с изпълненията си предизвикаха бурни аплодисменти и искрен смях в залата. На 10-ти март пък учениците от 9-ти б и 11-ти  б кл. изнесоха постановки, свързани с национално- освободителното движение на българския народ, като 9-ти б кл.- урок по литература, свързан с живота на Васил Левски, а 11-ти б кл.- рецитал. На 11-ти март своите театрални умения показаха учениците от 9-ти а кл. с постановка на съвременна тематика. Истинска изненада бе филмът „16 годишните”, изцяло режисиран и направен от учениците от 10-ти б кл.- филм за живота им в училището , пречупен през техния светоглед.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

:y :y nqma zna4enie,koi shte spe4eli,vsi4ki klasove sa se postarali.Mnogo mi haresa filma "16 godushni"i izpylnenieto na 10a klas :y :y

#4 в Неделя, 27 март 2011 15:50

taq rusata stava za regulirovchik :O :L :L

#3 xax в Вторник, 15 март 2011 15:54

POZDRAVI ZA VSICHKI UCHASTNICI!!!

#2 debelushina в Понеделник, 14 март 2011 23:30

Еееее, браво на вас! :y

#1 Marieta в Понеделник, 14 март 2011 22:22

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени