Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ученически спортни игри

09 ноември 2018, Петък | 21:22 | прессъобщение

Отборът на СУ ”Св Св Кирил и Методий" се класира за областния кръг от ученическите спортни игри по футбол в групата V-VII клас

На 7 и 8 ноември се проведоха четири срещи от програмата на Ученическите спортни игри по футбол. В сряда бяха изиграни финалите в групата V-VII клас . В първата среща за трето и четвърто място, тимът на ОУ „Христо Ботев”-Велинград се наложи с 2:0 над отбора на СУ „Васил Левски”- Велинград и така зае третото място в класацията.

В битката за първото място се срещнаха отборите на СУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Велинград и СУ „Методий Драгинов”- Драгиново. Двубоят завърши наравно 0:0 и затова победителят бе излъчен чрез изпълнение на дузпи, при което селекцията на СУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Велинград се наложи над отбора на СУ „Методий Драгинов”- Драгиново с 4:0. Така те успяха да заемат първото място при най- малките и се класират за областния кръг на игрите по футбол.

В четвъртък се изиграха полуфиналите между учениците от VIII – X клас. В първата среща селекцията на СУ „Методий Драгинов”- Драгиново надви отбора на ПГД „Иван Вазов”- Велинград с 6:0. Втората среща завърши наравно 2:2 и затова победителят бе излъчен след изпълнение на дузпи.

Така тимът на СУ „Васил Левски” спечели срещу връстниците си от СУ „Св.Св. Кирил и Методий”-Велинград с 4:3. Финалните срещи за определяне на крайното класиране при XI- XII клас са на 12 ноември от 13:30 ч., а при VIII – X клас са на 13 ноември от 14:00 ч.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени