Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Час по религия

21 ноември 2009, Събота | 22:01

Четвъртокласници в "Света Троица" в Каменица

ученици час по религия   Днес, 21 ноември, в деня на християнското семейство, три паралелки четвъртокласници от ОУ "Христо Ботев" посетиха тържествената литургия в черквата "Света Троица" в Каменица, Велинград. С истинска топлота и грижа до тях бе учителката им по вероучение П. Станчева. След тържествената литургия, децата запалиха свещички пред иконата на божията майка, а учителката проведе импровизиран урок по вероучение, като задаваше различни въпроси на децата.

   Народната традиция изисква на този ден задължително децата да бъдат заведени на църква от техните родители или учители. Верни на тази традиция, децата показаха, че спазват християнските ценности.

Вижте снимки: Час по религия и видео акценти:

Get Adobe Flash player

Коментари

Браво поп Тони,евала...

#2 a-n в Понеделник, 23 ноември 2009 19:12

Bravo!

#1 MetalMan в Събота, 21 ноември 2009 22:54

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени