Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ученици от Москва гостуваха на кмета Коев

29 март 2017, Сряда | 17:35 | прессъобщение

Ученици от Москва гостуваха на кмета на Община Велинград

При подписани договорни отношения за обмяна на добри практики между СУ „Св. Св. Кирил и Методий” и московска гимназия, от 27-ми февруари до 4-ти март наши ученици с техните преподаватели гостуваха в Москва.

На 27-ми март група от деца и техните преподаватели от московската гимназия бяха посрещнати във Велинград. По време на тяхната визита се проведе и среща с кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, който ги приветства с "Добре дошли" в нашия прекрасен град и се радва, че чрез това сътрудничество между двете училища традицията да се подкрепят българският и руският народ остава жива.
Гостите останаха очаровани от оказаното им внимание от страна на кмета д-р Костадин Коев и си тръгнаха, заредени с много положителни емоции и скромни подаръци.
След посещението при Градоначалника, в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ се изнесе програма по посрещането на Руските ни гости.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени