Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ученици трогнаха възрастните хора от дом „Ела“

12 март 2014, Сряда | 18:37 | образование

Ученици посетиха дом „Ела“

По традиция и тази година ученици от ОУ "Христо Ботев"- гр. Велинград поздравиха с празника 8-ми  март възрастните жени от дом "Ела".

Момичета от седмите класове с кратък поетичен рецитал представиха жената, женското начало, нейната сила и власт, а по-късно изпяха и някои от вечните хитове на България, сред които "Една българска роза"под ръкодството на Нина Захова.

Петокласници с класни ръководители г-жа Боянова и г-жа Тупчева изпълниха народните песни "Пустото лудо и младо" и "Рипни, Калинке". Атмосферата беше наистина празнична- чуваха се припявания сред присъстващите. А малките артисти получиха заслужени аплодисменти.

 За празничното настроение допринесоха и изпълненията на танцьорите от клуб "Импулс" - Александра Ананиева и Христо Захов.

Нина Захова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени