Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Училище посланик на Европейския парламент

10 декември 2017, Неделя | 15:31 | образование

Училище посланик на Европейския парламент

Иновативно СУ „Св.св. Кирил и Методий“ –Велинград–ще работи по поредния спечелен проект през тази учена година „Училище посланик на Европейския парламент“ . Училището е едно от 30-те училища в България, които са одобрени за посланици на Европейския парламент.

Тази образователна инициатива е по програма за училища посланици на Европейския парламент. Основната цел на програмата е да подобри осведомеността сред учащите относно европейската парламентарна  демокрация, стреми се да разясни на младежите техните права като европейски граждани, да ги запознае с работата на техните представители в Европейския парламент.

В училището в продължение на една година ще  организираме дейности и мероприятия на глобални теми, ще създадем информационен център на Европейския парламент, който ще предоставя информация и организира дейности, посветени на Европа и европейските институции. Учениците ще се учат да вървят към своето човешко съвършенство.

Горди сме и се надяваме, че  няма да спрем нито за миг да надграждаме онова, което вече сме постигнали. Нашите ученици имат дързостта и амбицията да вървят към върха, затова го покоряват и успяват във всяко едно начинание!

Главен учител

Василка Дамянова- старши посланик

Иновативно СУ „Св.св. Кирил и Методий“-Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени