Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Училищният звънец посрещна 401 първокласници

15 септември 2016, Четвъртък | 17:44 | прессъобщение

Училищният звънец посрещна 401 първокласници

Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца. Първият учебен ден е изпълнен с цветя, усмивки, вълнение  и емоции от срещата с приятели и учители.

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев поздрави  всички  директори, учители, родители и ученици, като им пожела здраве, увереност, сила и успехи през новата учебна 2016- 2017година. Той присъства на празника в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, ОУ „Христо Ботев” и  ПУ „Драган Манчов”

Заместник кметът Светла Томова, пожела в СОУ „Васил Левски” новата учебна година да бъде изпълнена с добро настроение, ползотворен труд и незабравими моменти.

Председателят на общински съвет инж. Бельо Мандраджиев присъства на първия учебен ден в ПГГС „ Христо Ботев”.

Поздравителен адрес към първокласниците, преподавателите и родителите от името на кмета на Община Велинград  д-р Костадин Коев  бе представен от Цвета Спасова - Директор на дирекция „Икономическа политика, туризъм и реклама”

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени