Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Училищните спортни състезания стартират

17 февруари 2014, Понеделник | 14:00 | прессъобщение

Стартират училищните спортни състезания

Община Велинград

Спорният хъс вече витае във въздуха в училище, а отборите се готвят за състезание. Броени часове остават до старта на училищните надпреварвания по отбори в Община Велинград. От 17-ти февруари 2014 до 7-ми март 2014 ще се проведат ученическите състезания по футбол на игрище „Кална баня“. В тях ще вземат участие отбори от всички учебни заведения, разделени в две възрастови групи - от 5-ти до 7-ми и от 10-ти до 12-ти клас. Освен от училищата във Велинград отбори ще има и от  селата Драгиново и Пашово. Традиционно предстоят и ежегодни състезания по волейбол и баскетбол, които ще продължат от 22-ри февруари до 2-ри март в залата на градски стадион Велинград. Отборите са формирани във всяко училище, като има такива от момичета, девойки и юноши. Тази година ще се проведе и ученическо състезание по тенис на маса в ПГСС „Христо Ботев“, като там възрастовите групи са-момчета от 5-ти до 7-ми клас, юноши от 8-ми до 10-ти клас, както и отбор девойки на ПГИТ „Ал. Константинов“. Припомняме, че след завършване на състезанията в Общината, финалистите ще отидат на регионални форуми. Общинска администрация Велинград в лицето на кмета Иван Лебанов пожелава успех на всички ученици.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени