Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградчани участваха в летен младежки лагер

12 септември 2012, Сряда | 11:24 | образование

Деца от Велинград участваха в летен лагер

участие на деца в летен лагер

Фондация „Социални практики в общността”, доставчик на социални услуги в Община Велинград, бе сред неправителствените организации, поканени за участие в организирания от Национална мрежа за децата/НМД/ летен младежки лагер. В мероприятието, състояло се от 02.09 до 05.09.2012г. в гр. Тополовград активно се включиха Моника Гошевилова, ученичка от СОУ ”Васил Левски” и Борис Георгиев, ученик от ПГГС ”Хр. Ботев”.

Младежите бяха придружени от Русана Гаджанова- социален работник в ЦОП – Велинград. Темата на тазгодишната среща бе детското участие при вземане на решения, касаещи младежите и общността. В тренинга участваха обучители от НМД, като имаше и чуждестранно участие в лицето на г-н Дейвид Бисет, Шотландия. В рамките на три дни възрастни и деца работиха и се забавляваха заедно.

Летен младежки лагер

В заключителната част на семинара участие в обща дискусия взеха Заместник кмета на Община Тополовград; г-н Лазар Додев, директор на Дирекция „Организация, контрол и инспектиране” към МОМН; началник Отдел „Хуманитарни дейности” към Общини Болярово и Тополовград ; представители на МКБППМН; г-н Георги Богданов, изпълнителен директор на НМД и други високопоставени гости.

Семинарът приключи с обещание за нови срещи и обмен на идеи, които да подпомогнат активното включване на децата в проекти и дейности от обществения живот  на  населените места, където те живеят и учат.

Коментари

абе чолаков ми какво пишеш като си неграмотен бе човек това така се прави не се лиже г....за на шефа.

#9 в Сряда, 19 септември 2012 19:44

Май не можаха да се разберат за комисионните...Той и Джамбаза си пада лаком гъз, дето е протеже на оня от ДПС-Амза

#8 Бай Данчо в Събота, 15 септември 2012 12:54

Ne samo Djambaz,vsichki triabva da podadat ostavki v edno s kmeta!Djambaz pokaza kak se pravi!Bravo, eto tova e chovek s lichno dostoinstvo!

#7 savetnik 1 в Събота, 15 септември 2012 08:46

Той Лебана отдавна се е сдушил с Даскалчето и гербавите,лошото е че другите още не са го разбрали и тия двамата си праат кот си искат.Делкат си паричките и им е се тая дали Джамбазчето ще заместник или не.А депесарчетата вече хептен отиват в десета глуха,само дето ни довлякаа за кмет тоя пияндур щото ако не беха те сега Лебанчо отдавна да е по затворите,ама нека хак да им е щото народа е казал "Рани куче да те лае...."

#6 в Събота, 15 септември 2012 07:34

Той Лебана отдавна се е сдушил с Даскалчето и гербавите,лошото е че другите още не са го разбрали и тия двамата си праат кот си искат.Делкат си паричките и им е се тая дали Джамбазчето ще заместник или не.А депесарчетата вече хептен отиват в десета глуха,само дето ни довлякаа за кмет тоя пияндур щото ако не беха те сега Лебанчо отдавна да е по затворите,ама нека хак да им е щото народа е казал "Рани куче да те лае...."

#5 в Събота, 15 септември 2012 07:34

Аааа, Кмета сега ще се сдуши с Гагата, Златю Сиганина и Реджеп Помачето, воглаве с Гербавите...И всичко си идва на място

#4 Чочо в Петък, 14 септември 2012 22:13

БРАВО НА ДЖАМБАЗ Абревиатура ЛЕБАНОВ означава- Лъжеца Егоист Безхаберник Алкохолик Наглец Ограби Велинград

#3 стига сме го траяли тоя в Петък, 14 септември 2012 22:07

Не май,а в средата на септември и наистина е подал оставка.Причините са неразбирателство с кмета и разминаване във вижданията за управление на Велинград.Е ся да го видим Кметчето като и ДПС вече ще бъдат срещу него тогава как ще му минават магариите.?

#2 в Петък, 14 септември 2012 17:40

Зам. кмета Мустафа Джамбазов е подал оставка... Май.

#1 Бай Драган в Петък, 14 септември 2012 14:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Седем разказа за вярата
06 април 2019 | 08:22
Проект World of emotions
09 април 2019 | 14:41
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени