Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Улиците във Велинград са проходими при зимни условия

28 февруари 2018, Сряда | 08:11 | прессъобщение

Уличната мрежа във Велинград е проходима при зимни условия

Въпреки двудневния, обилен снеговалеж и над 30 сантиметровата снежна покривка почистващата фирма „КМД” ЕООД се справи със  снегопочистването във Велинград.  

Пет снегорина работят неспирно. Положени са 150 куб. сол и пясък, 60 работника ръчно почистват спирките за градския транспорт, алеите, вътрешните и външните тротоари. 

Почистени са приоритетни райони около детски градини, училища, болнични заведения, автогарата и ЖП гарата и малките улици в отделните квартали, като усилията продължават. Уличната мрежа е проходима при зимни условия.

   

Община Велинград  припомня на всички граждани, според  наредба № 1  за „Поддържане и опазване на обществения  ред, чистота и имущество на територията на община Велинград“ всички собственици, наематели и ползватели на жилищни и търговски, офиси и гаражи са длъжни да почистват прилежащите им площи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени