Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Урок по родолюбие

16 юни 2010, Сряда | 13:56 | образование

Ученици от ОУ "Христо Ботев" представиха урок

Урок по родолюбиеС урок по родолюбие, представен по нетрадиционен начин, приключиха учебната година ученици от ОУ "Христо Ботев". Изявата се състоя в малката зала на ОНЧ "Васил Левски" на 15-ти юни от 18 часа. Сценарият на това прекрасно тържество бе изготвен от учителките по география и история - Нина Томова и Илка Боянова. Учениците от 5А и 5Б клас от СИП "Краезнание" и СИП "Екология" и учениците от 8-ми клас, доказаха, че са натрупали добри познания по история и география и знаят историята на своето училище и своя град.

Урокът включваше рецитал, песни,  танци, и презентация за Велинград - проследяване на неговата история, екологично състояние, икономика и забележителности. Докато траеше урокът по родолюбие, в очите на много от родителите и близките на децата се четеше умиление, благодарност и признателност.

Вижте част от рецитала :

Get Adobe Flash player

Коментари

аз съм от8ми клас бя хпреди привас аз се казвам пенка

#2 пепито в Сряда, 03 юли 2013 15:43

Браво на децата

#1 Rdlk в Сряда, 16 юни 2010 22:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени