Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Урок по състрадателност

12 април 2018, Четвъртък | 18:12 | образование

Урок по състрадателност

"Любовта и добротата никога не са напразни, защото те благославят този, който ги получава и онзи, който ги дава."

Урок по състрадателност
По инициатива на прекрасните родители на децата от 2-б клас, в училището ни се проведе акция за събиране на средства за закупуване на животоспасяващ продукт на нашия съгражданин Александър Гайдев. С помощта на класния ръководител г-жа Нина Петрова и учител ЦДО г-жа Юлиана Ковачева и естествено с огромното желание на деца и родители се събра значителна сума, с която се надяваме да допринесем да възтържествува доброто и той да оздравее. Сумата бе връчена в последния ден преди ваканцията на неговия приятел Георги Дишлянов, а децата изработиха картички с послания и благопожелания. Срещата премина много сърдечно и вълнуващо, в очите на малки и големи блестяха сълзи. Повярвахме в максимата: “... Доброто има го, то винаги е тук до нас и в един момент всичко се променя в миг, направиш ли добро...”.

 
 

Марияна Байлова

Директор на ОУ "Христо Ботев"-Велинград

сл.тел:0885898276

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени