Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нови успехи за КСТ „Импулс“

26 ноември 2009, Четвъртък | 08:31 | спорт

Нови успехи за КСТ „Импулс“ и от Виена

клуб импулс велинград   През периода 20-22.11.2009г. се проведе Откритото първенство на Австрия по спортни танци, което се състоя във Виена. Това е второто най-старо състезание по спортни танци в Европа, с дълбоки традиции и огомен престиж. В него участие взеха 6 двойки от велинградския Клуб по спортни танци „Импулс“. Най-добрата класация на отбора са постигнатите два полуфинала на престижния форум. Двойката Стефанин - Макнева се класираха на 8, 9 и 14 място съответно в многобоя, в латино танците и в стандартните танци. Състезателите Вардев – Бормалийска се класираха на 8, 12 и 20 мястов същите категории. Място в четвъртфинала и в осминафинала взеха двете двойки при младежите Златарев – Георгиева и Йовчев – Йовчева.

Коментари

bravo na impuls

#1 neli в Четвъртък, 26 ноември 2009 22:34

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени