Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Отново успехи за "Караоке"

30 март 2014, Неделя | 13:05 | култура

Нови успехи за "Караоке"

През изминалата седмица  в зала 17 на Малкото НДК –София се проведе поредното издание на Младежки конкурсен фестивал на изкуствата „Еврогрейд”. Организатори на форума са Асоциация български фолклор и Еврогрейд ООД. При прекрасни условия фестивалът протича в две основни направления:

        -Фолклорни танцови и певчески колективи и певчески солови изпълнители;

        -Съвременни танци и популярна музика

В категория попмузика като индивидуални изпълнители сеявихаЛилия Радойчева/първа възрастова група/, Ани Ушева,Кристина Попова,Георги Филипов/втора възрастова група/,Сонай Юсеин/трета възрастова група/- звездичките на вокална група”Караоке” към читалище „Отец Паисий-1893”.Прекрасни изпълнения при многосилнаконкуренция. Достойно бе представянето на децата от „Караоке-джуниър”- малките изпълнители, за много от които това бе първото им излизане на сцена.С този фестивал започва дългата поредица от фестивални участия на поредния творчески сезон 2014 година, в който отново ще се състезаваме с най-добрите вокални формации и изпълнители в България.

Георги Филипов с изпълнението си на „Като стара икона” и „Наследство” спечели среброто в своята възрастова група.

Уникалното изпълнение наквартетParadise”-Диана Чолакова,Наташа Златева,Иванка Средкова,Сонай Юсеин им донесе златен медал в категория вокални формации.

Благодаря на всички деца за изключителния труд, който полагат и прекрасните , отговорни родители за подкрепата и за това ,че възпитават достойно и борбено младо поколение. Благодаря на многобройните ни приятели, които се радват на успехите ни !!!

Юлиана Ковачева

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени