Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Успехи за ПГД "Иван Вазов"

28 април 2014, Понеделник | 13:20 | образование

Ученици от ПГД със златни отличия

Месец април мина под знака на успех за учениците от ПГД „Иван Вазов“. Възпитаниците на Професионална гимназия по дървообработване „Иван Вазов“, отново дадоха повод за гордост на своите преподаватели, като завоюваха поредните златни отличия на VI-тата  Национална Панорама на професионалното образование и обучение в гр. Пловдив.

От 24.04 до 26.04.2014г. на Международния пролетен панаир, учениците Радко Радков, Цанко Рабчин и Радостин Ибчев, с ръководители Альоша и Валентин Кадьови, премериха сили с ученици от други професионални гимназии и заслужено спечелиха първо място в своето направление.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени