Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Успехи за ,,звънчетата” в слънчева Хисаря

06 май 2018, Неделя | 07:22 | култура

Успехи за ,,звънчетата” в слънчева Хисаря

От 27 до 29 април в прекрасния град Хисаря за поредна година се проведе Шести национален младежки конкурс с международно участие "Петнадесет лалета". Конкурсът се провежда под патронажа на Вицепрезидента на Република България, г-жа Илияна Йотова и е включен в календара на Министерство на културата. И тази година красивият град събра стотици талантливи музикални изпълнители, които бяха разделени в три направления и пет възрастови групи. За всички тях гр. Хисаря предложи пролетното си гостоприемство в последните дни на Април. 

В двата конкурсни дни на двете сцени на конкурса се изявиха 233 индивидуални изпълнители, 21 вокални формации и 20 дуета и триа – общо 448 участници.  Журито, в състав Мими Иванова - председател, Развигор Попов, Ваня Костова, Невена Пейкова, Снежана Петкова, Петър Алексиев и Алекс Нушев, трябваше да открие своите фаворити сред 572 изпълнения – една не лека задача.

Нашите звънчета Николета Сачкова и Венелин Каленов се представиха прекрасно и достойно защитиха името на школата си. Със своите изпълнения Николета Сачкова завоюва втора награда в четвърта възрастова група, където конкуренцията беше голяма. Освен това тя беше единственият изпълнител, който бе отличен със специална награда за заснемане и промотиране на видеоклип на песен.

Венелин Каленов се представи чудесно и получи диплом за отлично представяне в трета възрастова група, където конкуренцията също не беше малка. Николета и Венелин участваха също и като дует, като спечелиха втора награда и получиха множество комплименти от журито и присъстващите. Звънчетата се представиха на много високо ниво и за пореден път доказаха своите умения!

Ние, сем. Казалиеви им пожелаваме много здраве и да продължават да ни радват със своите успехи!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени