Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Успешна учебна година за ПГИТ ”Алеко Константинов”

16 юли 2011, Събота | 12:43 | прессъобщение

Финал за учениците и начало на квалификационен курс за учителите.

Ученици от ПГИТ Алеко КонстантиновНа годишния си педагогически съвет в местността „Цигов чарк”колектива на гимназията анализира  и отчете резултатите от изминалата учебна година. 656 ученика  завършиха успешна тази учебна година. От тях 155 получиха диплома за средно образование и свидетелство за професионална квалификация. Бъдещите специалисти  в сферата на икономиката, туризма и хранително-вкусовата промишленост продължават своето образование във всички университети на страната и чужбина и прилагат на практика професионалните си знания и умения.

Финала за учениците съвпадна с  началото на квалификационен курс за учителите в гимназията.  От 1998 г преподавателите повишават квалификацията си чрез участия в международни семинари, проекти, работни срещи. Помощник директора по учебната дейност г-жа Похлупкова организира курс по Интерактивни презентации. Лектора на курса г-н Ивайло Иванов /автор на учебници/ поднесе вградените възможности на презентационната система за създаване на интерактивно съдържание и инструкции в резултат на което се определя хода  от направения избор на обект.

Шанс за всеки според възможностите, желанията, очакванията в Професионална гимназия по икономика и туризма!
 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени