Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СОУ „Васил Левски” изпрати випуск 2010

27 юни 2010, Неделя | 21:29 | образование

Зрелостници получиха дипломите си

Зрелостници получиха дипломиМного вълнуващо бе тържеството на СОУ „Васил Левски” по случай връчването на дипломите на зрелостниците. То се състоя на 26-ти юни от 17 ч. в залата на ОНЧ „Отец Паисий 1893” и започна с изпълнението на българския химн. Водещите Милевка Благоева, Златина Бучева и Силвия Димитрова през цялото време със затрогващите си думи поддържаха емоционалния дух в залата.

10-ти А клас- „Класът изненада” на Мариана Попова поздрави зрелостниците с постановката „Тартюф”. Г-н Моллов, директорът на училището, в своето слово каза, че това е поредният успешен випуск на училището и изрази убеждението си , че зрелостниците се гордеят с труда на учителите си.

Успехът на целия випуск 2010 е 5,10 с първенец на випуска Ана Кьосова , която бе наградена с плакет.  Отличници на випуска са Милевка Благоева- 5,96 ; Златина Бучева -5,92 ; Виржиния Николова- 5,82 ; Силвия Димитрова- 5,81; Георги Катошев – 5,92 и др.

Много букети, усмивки и пожелания сложиха финала на това незабравимо за випуск 2010 г. тържество.

Get Adobe Flash player

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Седем разказа за вярата
06 април 2019 | 08:22
Проект World of emotions
09 април 2019 | 14:41
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени